Stiati ca?

Escalada nu este sport extrem: daca te initiezi cu un instructor si respecti regulile de securitate, nu ai de ce sa fii in pericol. Poti compara cu permisul de conducere: fiecare conduce in functie de nivelul pe care-l stapaneste.

Escalada este un sport ludic: o lupta cu tine insuti.

Escalada este un sport pentru toate varstele: statisticile privind numarul si varsta practicantilor escaladei din toata lumea confirma acest lucru. Odata ce au prins gustul escaladei, 90 % dintre practicanti nu s-au mai lasat, catarand fericiti pana la adanci batraneti… Asadar, niciodata nu e prea tarziu si cu siguranta nici prea devreme...

Escalada creeaza dependenta dar, spre deosebire de alte vicii sau pasiuni, ea contribuie semnificativ la cresterea calitatii vietii prin buna-dispozitie psihica si fizica.

Escalada nu este monotona, oferind permanent o provocare prin nivelurile de dificultate de la 4 la 11.

Practicata constant, escalada modeleaza musculatura corpului, conducand la un aspect atletic si zvelt.

Escalada nu conduce la cresterea masei musculare si nici la dezvoltarea inestetica a musculaturii - valabil mai ales pentru doamnele si domnisoarele care se tem ca prea multi muschi dauneaza frumusetii.

Escalada este o oglinda a personalitatii fiecaruia dintre noi: practicand-o, te vei afla permanent fata in fata cu propriile slabiciuni si aptitudini de care dai dovada in viata de zi cu zi.

Recomanda pagina unui prieten
H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu