La Sala se Escalada Craciunul a venit putin mai devreme pentru copii.

Anul acesta copii au fost rasfatatii Mosului la sala de escalada, la petrecerea pe care am organizat-o special pentru aceasta sarbatoare. Au fost foarte multi copii dornici de aventura si distractie si echipa Vertical Spirit s-a vazut coplesita uneori pe parcursul petrecerii de vitalitatea si voiosia copiilor, dar ne-am mobilizat, au venit si parintii cataratori in ajutor si ne-au sprijinit astfel incat toti copii sa se catere. La un moment dat nici nu mai aveam echipament pentru parintii care doreau sa se implice in eveniment.

Ma gandeam ca toti copii vor fi atrasi in special de elementele foarte dinamice ale petrecerii, leaganul, zbenguiala pe saltele, spectacolul interactiv de tobe, tiroliana, insa am fost surprinsa sa ii vad foarte atrenati in escalada si suparati cand erau chemati catre alte activitati. A fost cu mult mai surprinzator pentru mine cu cat foarte multi dintre copii vin in mod regulat la escalada.

Nu-mi e usor sa descriu atmosfera de la petrecere. Eu am vazut-o ca fiind foarte antrenanta, fara timp de plictiseala si speram ca petrecerea a fost pe gustul copiilor. Pentru parinti care asteptau copii sa-i ia acasa poate a fost putin mai obositor.. dar nu prea aveam ce sa facem mai ales ca programul s-a prelungit destul de mult. Pentru noi, cei care aveam emotii legate de detaliile organizatorice, lucrurile erau poate si mai plapitante si imi aminteau de perioada copilariei in care lucrurile se petreceau in mod magic.
Cel mai intens moment al serii care i-a captivat pe copii cu totul, a fost cel al sosirii lui Mos Craciun alunecand pe tiroliana cu sacii de cadouri. S-au strans cu totii in jurul Mosului asteptandu-si randul cu sufletul la gura si se pare ca n-au fost dezamagiti.

Pentru noi, cei de la Vertical Spirit, aceasta petrecere si Sarbatorile de Iarna incheie anul activitatilor speciale si ne indeamna sa reflectam asupra realizarilor noastre si asupra a ceea ce putem face mai bine decat am reusit pana acum. Este un sfarsit care ne ajuta sa planuim mai bine un nou inceput, sa ne dedicam activitatea celor care doresc sa experimenteze mai mult viata si sa isi extinda limitele.

Multumim parintilor care si-au sacrificat o seara foarte importanta in apropierea sarbatorilor pentru a le face o bucurie copiilor, multumim celor care s-au implicat in animarea petrecerii dar si celor care s-au inarmat cu rabdare pana cand Mosul a impartit darurile copiilor.

Cateva fotografii de la eveniment puteti vedea accesand link-ul de mai jos (copy si paste).
https://picasaweb.google.com/102149821815239325348/18Dec2011MosCraciunLaSalaDeEscalada#

Vom reveni si cu alte fotografii realizate de parintii prezenti la petrecere.