Sala de escalada Vertical Spirit din Baicului a gazduit duminica 26 februarie ultima etapa de calificari din cadrul CNB 2012. Mai multe detalii despre modul de derulare al acestui campionat am publicat in anuntul competitei si le puteti citi aici

Cum multi dintre sportivii interesati de Campionatul National de Bouldering s-au calificat deja in cadrul etapelor precedente, ne asteptam la o participare scazuta. Am fost placut surprinsi de numarul participantilor care a depasit binisor asteptarile si am avut 12 participanti la Master, 16 participanti la Rookie si 7 fete, pentru care concursul nu a contat oricum decat ca experienta si antrenament, deoarece ele pot participa direct in finala.

Cu exceptia unor mici intarzieri fata de programul anuntat, in rundele de calificari , intarzieri determinate de probleme tehnice, concursul a decurs foarte bine.

Principalul merit le revine amenajatorilor, Marius Luca si Ionut Ambrosie, pe care ii felicitam pentru “creatie”si le multumim pe aceasta cale. Marius si Ionut, desi nu sunt cunoscuti in randul comunitatii de cataratori ca niste amenajatori “consacrati”, au fost la inaltime si au setat trasee deosebit de frumoase si dinamice, dand dovada de o imaginatie bogata.

Traseele au fost inspirat create si au reusit sa departajeze foarte bine concurentii la toate categoriile. Datorita lor am avut parte de o finala palpitanta si de rasturnari de situatie, fiind aproape imposibil de ghicit pana in ultima clipa cum va arata clasamentul. Nici concurentii nu au fost mai prejos, evolutiile lor fiind demne de urmarit si aplaudat.

II multumim si lui Neghi (Silviu Corciovei) pentru ajutorul dat baietilor nostri la amenajare, dar si lui Dan Ungureanu pentru lalelele oferite fetelor care au fost incantate de darul neasteptat.

Sportivii calificati la categoria Master sunt: Victor Dragoi, Bogdan Iulian, Ene Viorel si Radu Varlan, iar la categoria Rookie: Adrian Batar si Cristian Cocuz.

Le felicitam si pe fetele de pe podium: Camelia Varsescu, Ruxandra Barbulescu si Mirela Stefanescu.

Mai multe poze puteti vedea pe pagina noastra de Facebook