Te așteptăm vineri, 6 Martie, începând cu ora 17.00 la Vertical Spirit, la o nouă ediție a Mărțișorului pe Verticală!

Ca în fiecare an,  vor fi alături de noi multe fete frumoase, precum și OLIVER BATÂR – cel mai experimentat amenajator și exponent al boulderingului din România, care își va folosi talentul și creativitatea pentru a seta traseele de boulder dedicate fetelor.

PROVOCARE VESTIMENTARĂ : Ieși în evidență! Alege o ținută specială, pentru o seară specială! Pentru că ne plac culorile și contrastele, pentru că primăvara însăși reprezintă o explozie de bucurie și culoare! Pentru că în seara aceasta nimeni nu te va arăta cu degetul pentru că te cațeri în fustă! Sunt permise și chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii, fustitele si rochitele.

PROVOCARE CULINARĂ: Răsfaț între fete! Pregătește și tu ceva gustos și hai să ne bucurăm de gusturi bune! Pregătim și noi prajiturele surpriză, iar ceaiul cald și aromat va fi din partea casei!

PROGRAM

SERATA DE BOULDER

  • 17.00 – 20.30   Concurs după lucru – 30 de trasee de boulder cu dificultăți între gradul 4 și 6c+ (puteți începe oricând în acest interval).
  • 21.00   Final Routes – 2 trasee la vedere, 4 minute, intră primele 6 clasate
  • Amenajator: Oliver Batâr

ȘEDINȚĂ DE INIȚIERE ÎN ESCALADĂ

  • Intervale orare: 17.00-19.00 & 19.00-21.00
  • Maxim 12 locuri
  • Se adresează fetelor care nu au mai participat niciodată la ședințele si cursurile de inițiere organizate de Vertical Spirit.
  • Tarif promoțional: 38 lei / persoană (50% reducere)
  • Pentru a-ți rezerva un loc trimite un mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro.

TOMBOLA & FESTIVITATEA DE PREMIERE – ora 21.40

În această seară, accesul în sală va fi GRATUIT pentru toate doamnele și domnișoarele, iar pentru sesiunile de inițiere în escaladă (cu instructor și echipament specific inclus), vom avem un preț promoțional.

SALA VA FI DESCHISĂ TUTUROR ȘI VA AVEA PROGRAM NORMAL DE FUNCȚIONARE! TRASEELE DIN CADRUL SERATEI DE BOULDER VOR FI REZERVATE FETELOR ÎN ACEASTĂ SEARĂ!

PARTENERI: ZUMONT & BIVUAC MEDIA