După cum bine știi, din cauza pandemiei de Covid 19, am fost obligați să închidem sala de escaladă pe termen nelimitat. Mai mult decât atât, chiar și după redeschidere, măsurile de distanțare socială vor avea un impact economic negativ sever, iar veniturile noastre depind în totalitate de activitățile desfășurate în sală, depind de voi cei care iubiți escalada și mișcarea pe verticală!  

Direcționând 3,5% din impozitul pe venit către noi, poți sprijini sala de escaladă Vertical Spirit să-si continue existența! Nu te costă nimic, iar dacă nu alegi să direcționezi 3,5% către o asociație non-guvernamentală, banii merg automat către bugetul de stat.

 

PASUL 1 – DESCARCĂ FORMULARUL 230

Formularul îți oferă opțiunea să direcționezi această sumă pentru 1 an (2019) sau pentru 2 ani (2019 & 2020).  În funcție de modul în care ai realizat veniturile și modalitatea de reținere a impozitului, descarcă una din variantele de mai jos.

 • Pentru contribuabilii care au realizat venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii și/sau din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă (angajator):

Formular 230_impozit reținut la sursă_pentru 2 ani      

Formular 230_impozit reținut la sursă_pentru 1 an  

 • Pentru contribuabilii care, au realizat venituri din activități independente/activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real și/sau din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit:

Formular 230_impozit calculat în baza Declarației Unice_pentru 2 ani      

Formular 230_impozit calculat în baza Declarației Unice_pentru 1 an   

PASUL 2 – COMPLETEAZĂ FORMULARUL

 • Formularul este pre-completat cu datele noastre.
 • Completează formularul cu datele tale – Secțiunea I.  De preferat să completezi și datele de contact pentru verificarea de către ANAF.
 • Formularul poate fi completat atât olograf (printat și scris de mână) cât și tehno-redactat, folosind opțiunea din PDF, de la Tools – fill & sign.
 • Semnează formularul – semnătura trebuie să fie obligatoriu olograf (semnat de mână).
 • Anexa se completează doar în cazul în care dorești să direcționezi suma de 3,5% către mai multe entități non-guvernamentale. 
 • Formularul este însoțit de instrucțiuni de completare și depunere, oferite de către ANAF. Acestea nu trebuie printate și transmise. De asemenea, nici ANEXA nu trebuie printată și transmisă în cazul în care nu este necesar să fie completată.

PASUL 3 – DEPUNE FORMULARUL până la 30 iunie 2020

Depunerea formularului se poate face astfel:

 • Transmite-ne formularul și ne ocupăm noi de depunerea lui. Formularul trebuie să ajungă la noi în original (contactează-ne) sau scanat și transmis prin e-mail la adresa: andreea@verticalspirit.ro. 
 • Depune formularul la Administrația Financiară de domiciliu (vezi adresa aici).
 • Trimite-l prin poștă, cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparții.

 

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne la adresa de e-mail: andreea@verticalspirit.ro sau numarul de telefon 0766.776.887.