Dacă doriți să vă ajutați copilul să descopere natura, să își descopere și să își dezvolte abilitățile, lăsați-l la cățărat! Ieșirea în tabăra de escaladă din Băile Herculane, va fi o ocazie de a explora în siguranță, alături de alți mici cățărători și va avea o conditie fizica mai bună. Escalada este un sport complex care, practicată cu regularitate, dezvolta majoritatea muschilor corpului în mod armonios. Mai mult decat atât, escalada ajută la depășirea unor bariere mentale legate de frica de înălțime, copiii învățând ce pot face la înălțime fără să se pună în pericol.

CÂND?   6 – 9 mai 2021
UNDE?   Băile Herculane

CE NE PROPUNEM?

  • Să susținem activitățile potrivite pentru a stimula dorința naturală a copiilor de a învața lucruri noi și de a se cunoaște mai bine odată cu atingerea și depăsirea limitelor, crescandu-și astfel încrederea în sine.
  • Să le oferim copiilor o tabără de neuitat cu multă bucurie, relaxare, explorare și învățare.
  • Să se deconecteze de la mediul școlar solicitant si să se reconecteze la corpul lor pe care îl vor solicita în deosebit de multe feluri în această tabără și vor socializa cu colegii de tabără și cu instructorii prin intermediul activităților.

DE CE BĂILE HERCULANE?

  • accesul la faleze de cățărare este foarte rapid ;
  • există multe trasee de escaladă accesibile pentru copii ;
  • Este un loc ideal pentru o vacanță în natură, cu posibilități nelimitate de a lucra cu copiii și a-i antrena în jocuri și activitați provocatoare, iar în același timp este un loc în care copiii nu vor fi lipsiți de confort.

CINE POATE PARTICIPA?
Pot participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, indiferent de nivelul lor în practicarea escaladei.

UNDE VOM STA?
La pensiune, în camere cu 2 și 3 paturi și baie proprie. Micul dejun îl vom servi la pensiune, prânzul la faleză, sub formă de picnic, iar cina la un restaurant din apropierea pensiunii.

CÂT COSTĂ?
1.350 RON / copil. Se acordă un discount de 10% pentru familiile cu doi copii. Acest tarif include: transport, cazare, masă, echipament specific, instruirea în escaladă.

INSTRUCTOR COORDONATOR: Nicu Badea

TERMEN LIMITĂ DE ÎNSCRIERE: 19 aprilie 2021.

DETALII ȘI ÎNSCRIERI : la sala de escaladă Vertical Spirit din Baicului sau prin e-mail la Roxana Anghel.

CONTACT
Roxana Anghel
E-mail: roxana@verticalspirit.ro 
Telefon: 0785.211.960