Direcționând 3,5% din impozitul pe venit către noi ne poți sprijini să menținem sala de escaladă deschisă și să păstrăm același standard cu care te-ai obișnuit! Nu te costă nimic, iar dacă nu alegi să direcționezi 3,5% către o asociație non-guvernamentală, banii merg automat către bugetul de stat.

 

PASUL 1 – DESCARCĂ FORMULARUL 230

Formularul îți oferă opțiunea să direcționezi această sumă pentru 1 an (2020) sau pentru 2 ani (2020 & 2021).  În funcție de modul în care ai realizat veniturile și modalitatea de reținere a impozitului, descarcă una din variantele de mai jos.

  • Pentru contribuabilii care au realizat venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii și/sau din activităţi independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă (angajator):

Formular 230 impozit retinut la sursa_2020 1 an

Formular 230 impozit retinut la sursa 2020&2021 2 ani

  • Pentru contribuabilii care, au realizat venituri din activități independente/activităţi agricole, impuse pe bază de normă de venit, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real și/sau din cedarea folosinței bunurilor, pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit. In acest caz, contactează-ne!

PASUL 2 – COMPLETEAZĂ FORMULARUL

  • Formularul este pre-completat cu datele noastre.
  • Completează formularul cu datele tale – Secțiunea I.  
  • Formularul poate fi completat atât olograf (printat și scris de mână) cât și tehno-redactat, folosind opțiunea din PDF, de la Tools – fill & sign.
  • Semnează formularul – semnătura trebuie să fie obligatoriu olograf (semnat de mână).

PASUL 3 – DEPUNE FORMULARUL până la 25 mai 2021

Depunerea formularului se poate face astfel:

  • Transmite-ne formularul și ne ocupăm noi de depunerea lui. Formularul trebuie să ajungă la noi în original (contactează-ne) sau scanat și transmis prin e-mail la adresa: andreea@verticalspirit.ro. 
  • Depune formularul la Administrația Financiară de domiciliu (vezi adresa aici).
  • Trimite-l prin poștă, cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparții.

 

Dacă ai nelămuriri, contactează-ne la adresa de e-mail: andreea@verticalspirit.ro sau numarul de telefon 0766.776.887.