Te așteptăm marți, 1 Martie, începând cu ora 17.00 la Vertical Spirit, la o nouă ediție a Mărțișorului pe Verticală!

Invităm alături de noi toate doamnele și domnișoarele pasionate de cățărat, care doresc să sărbătorească această zi specială într-un mod inedit, cu multă cățărare, voie bună și determinare.

  • Ca în fiecare an, va fi alături de noi OLIVER BATÂR – cel mai experimentat amenajator și exponent al boulderingului din România, care își va folosi talentul și creativitatea pentru a seta traseele din cadrul seratei de boulder.
  • În plus, echipa de amenajatori a Vertical Spirit va pregăti pentru fetele prezente și cateva trasee de escaladă. Și pentru că motivația în cățărare este un factor determinant, la top vă așteaptă o surpriză!

PROVOCARE VESTIMENTARĂ : Ieși în evidență! Alege o ținută specială, pentru o seară specială! Pentru că ne plac culorile și contrastele, pentru că primăvara însăși reprezintă o explozie de bucurie și culoare! Pentru că în seara aceasta nimeni nu te va arăta cu degetul pentru că te cațeri în fustă! Sunt permise și chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii, fustitele si rochițele.

PROVOCARE CULINARĂ: Nu uita să pui pe lista de pregătiri pentru 1 Martie și ceva bun de mâncare! Poate fi rețeta ta favorită, prăjitura care îți iese cel mai bine, clătitele de la mama/bunica , un mix de fructe uscate sau de ce nu, o sticla de vin bun!

PROGRAM

SERATĂ DE BOULDER
— 17.00 – 21.00 Concurs după lucru – 30 de trasee de boulder cu dificultăți între gradul 4 și 6c+ (puteți începe oricând în acest interval).

LEAD CLIMBING CHALLENGE
— 5 trasee cu dificultati cuprinse intre 6a – 6c/+. SURPRIZA vă așteaptă la TOP!

ȘEDINȚĂ DE INIȚIERE ÎN ESCALADĂ
— Intervale orare: 17.00-19.00 / 18.00-20.00 / 19.00 – 21.00
— Locuri limitate
— Se adresează fetelor care nu au mai participat niciodată la ședințele si cursurile de inițiere organizate de Vertical Spirit.
— Tarif promoțional: 57 lei / persoană (50% reducere)
— Pentru a-ți rezerva un loc trimite un e-mail la adresa: receptie@verticalspirit.ro sau sună-ne la numărul de telefon: 0762.230.043.

FESTIVITATEA DE PREMIERE – ora 21.30
Premii surpriză

SALA VA FI DESCHISĂ TUTUROR ȘI VA AVEA PROGRAM NORMAL DE FUNCȚIONARE. Așadar domnilor, nu vă sfiiți să vă alăturați doamnelor și domnișoarelor prezente!
TRASEELE DIN CADRUL SERATEI DE BOULDER VOR FI REZERVATE DOAR FETELOR ÎN ACEASTĂ SEARĂ!
Rugăm băieții să se abțină până miercuri de la a le încerca 🙂
PE TRASEELE DE ESCALADĂ SPECIAL AMENAJATE PENTRU ACEASTĂ SEARĂ, FETELE VOR AVEA PRIORITATE!
ACCESUL ÎN SALĂ VA FI PERMIS ÎN BAZA ABONAMENTULUI SAU A UNEI INTRĂRI DE O ZI (tarif 55 lei).

Vă așteptăm cu drag la sală pentru a sărbători împreună venirea primaverii și începerea unui nou sezon de cățărat la sâncă!