Te așteptăm miercuri 8 Martie, începând cu ora 17.00 la Vertical Spirit, la o nouă ediție a Mărțișorului pe Verticală!

Dacă ai fost alături de noi la edițiile trecute, știi că acest eveniment atrage an de an femeile pasionate de cățărare, care doresc să sărbătorească această zi specială într-un mod inedit, cu voie bună, determinare și cățărare de calitate, precum și pe cele care doresc să experimenteze acest sport, în care femeile excelează printr-o combinație unică de grație, flexibilitate și forță! Iar dacă nu ai mai participat, merită să vii și să te convingi! Distracția este garantată, iar atmosfera abundă de feminitate !

PROGRAM

SERATĂ DE BOULDER : 17.00 – 21.00
30 de trasee de boulder cu dificultăți între gradul 4 și 7A (concurs la lucru) + FINALĂ la ora 21.00

LEAD CLIMBING CHALLENGE 17.00 – 21.30
6 trasee cu dificultăți cuprinse între 6A și 6C+

ȘEDINȚĂ GRATUITĂ DE INIȚIERE ÎN ESCALADĂ 

  • Locuri limítate – doua grupe a câte 6 persoane în intervalele orare 18.30 – 20.00 / 20.00 – 21.30.
  • Se adresează fetelor care nu au mai participat niciodată la ședințe si cursuri de inițiere la Vertical Spirit.
  • Participantele la aceste ședințe vor beneficia de o REDUCERE de 15% în cazul în care ulterior vor dori să se înscrie la un curs de initiere cu 4 sau 8 ședințe pe luna. Pentru a beneficia de aceasta reducere înscrierea la curs trebuie să aibă loc până la data de 22 martie (inclusiv).
  • Pentru a-ți rezerva un loc trimite un e-mail la adresa: anca.stanca@verticalspirit.ro, care să conțină numele complet, adres ata de mail și numărul de telefon. O poți contacta pe colega noastră Anca la numărul de telefon: 0767.133.542, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00. Programările vor începe să fie procesate de luni, 27 martie și vei primi un e-mail de confirmare.
  • Programările se vor face în ordinea primirii solicitărilor și vom anunța pe pagina de FB a evenimentului când locurile s-au epuizat.

FESTIVITATEA DE PREMIERE – ora 22.00

PREMII în produse – ca în fiecare an alegem cu grijă premiile pentru acest eveniment și ne dorim să îți oferim ceva care să îți amintească cu drag de această seară petrecută la Vertical Spirit!

PROVOCARE VESTIMENTARĂ: Ieși în evidență! Orice este colorat, extravagant, diferit sau pur și simplu o ținută în care te simți bine și te face să te simți specială! Pentru că EȘTI SPECIALĂ! Pentru că în seara aceasta nimeni nu te va arăta cu degetul pentru că te cațeri în fustă!

PROVOCARE CULINARĂ: Nu uita să pui pe lista de pregătiri pentru Mărțișor pe Verticală și ceva bun de mâncare! Poate fi rețeta ta favorită, prăjitura care îți iese cel mai bine, clătitele de la mama/bunica, un mix de fructe uscate sau de ce nu, o sticla de vin bun!

Deoarece este o seară dedicată FEMEILOR, în care celebrăm feminitatea, grația și sportivitatea care se regăsesc într-o combinație unică în persoana fiecăreia dintre acestea:

  • Traseele din cadrul SERATEI DE BOULDER vor fi accesibile doar fetelor participante.
  • Pe traseele de escaladă special amenajate pentru eveniment, fetele vor avea prioritate.

În ziua de 8 Martie, sala va fi deschisă tuturor și va avea program normal de funcționare! ACCESUL ÎN SALĂ VA FI PERMIS ÎN BAZA ABONAMENTULUI SAU A UNEI INTRĂRI DE O ZI.

Vă așteptăm cu drag la sală pentru a sărbători împreună venirea primăverii și începerea unui nou sezon de cățărat la sâncă!