CAȚĂRĂ LA NIVELUL URMĂTOR!

Pasiunea pentru escaladă se hrănește la stâncă! Fiecare traseu lăsat de natură are o poveste și o abordare care ne leagă de esența sportului. Afară, la stâncă, mișcările învățate primesc alte conotații și antrenamentul se confruntă cu realitatea unei provocări fascinate. Între adrenalină, entuziasm și dorință de a cuceri, stânca ne dă și calmul și liniștea statornicității într-un mix pe care dacă îl putem îmblânzi, ne face să ne simțim invincibili.
Fiecare traseu ne aduce mai aproape de cățărătorii care suntem cu adevărat, stâncile ne învață lecții despre cum le putem citi, eșecurile ne ridică și succesele sunt adevărate victorii. Escalada în natură este o explorare ce leagă sportul de pasiune și ne dă energie și dorință de a crește, a ne autocunoaște și a ne depăși limite.
Tabăra de escaladă pentru adulți este despre explorare, autocunoaștere, depășirea limitelor, dar mai ales despre comunitate și pasiune!

CINE POATE PARTICIPA?
Orice persoană care a împlinit 16 ani, indiferent de experiența în practicarea escaladei sau de condiția fizică pe care o are. Minorii pot participa numai în baza acordului scris al părinților.

CE VEI ÎNVĂȚA ÎN TABARĂ?
Tabăra se adresează atât celor aflați la primul contact cu stânca sau cu escalada, cât și celor care au o oarecare experiență în practicarea escaladei și doresc să progreseze.
• Cățărare manșă (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stânca și cu tehnica specifică
• Tehnici și elemente tehnice specifice cățărării pe stâncă: utilizarea prizelor de mână și de picior, folosirea aderenței, poziționarea pe prize, echilibrul, tehnici de cățărare pe față / surplombă / față căzută
• Manevre de siguranță: asigurarea coechipierului, instalarea și dezinstalarea manșei, rapelul, asigurarea cap de coardă
• Cățărare cap de coardă abordarea unui traseu la vedere, flash, după lucru.
Cei care deja au mai participat la taberele noastre sau au mai ieșit la stâncă, vor avea ocazia de a progresa pe trasee mai dificile, de a-și îmbunătăți tehnica de cățărare și de a se autodepăsi.

UNDE ARE LOC TABĂRA?
— În Cheile Sohodolului, situate la 15 km de Târgu Jiu:
— Accesibilitate: drum auto în stare bună care străbate Cheile
— Posibilitate de campare în imediata apropiere a drumului și a falezelor de cățărare;
— Accesul la falezele stâncoase este foarte rapid, fiind situate în imediata apropiere a drumului auto;

UNDE VOM STA?
— La cort – în Cheile Sohodolului, în imediata vecinătate a falezelor de escaladă, a râului si a drumului auto.

TAXA PARTICIPARE
PENTRU CEI CARE NU AU MAI PARTICIPAT LA TABERELE NOASTRE
— TAXA EARLY BIRD – înscrieri până la 2 iunie – 790 RON/persoană
— TAXA ÎNTREAGĂ – înscrieri între 2 și 9 iunie – 890 RON/persoană
PENTRU CEI CARE AU MAI PARTICIPAT LA TABERELE NOASTRE
— TAXA EARLY BIRD – înscrieri până la 2 iunie – 740 RON/persoană
— TAXA ÎNTREAGĂ – înscrieri între 2 și 9 iunie – 840 RON/persoană

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE: instruire în escaladă timp de 6h/zi, echipamentul specific de siguranță (corzi, bucle, carabiniere, dispozitiv de asigurare) + BONUS echipament individual de escaladă (ham, espadrile, cască, magneziu și săculeț de magneziu) pentru cei care nu dețin echipament propriu, Nu se acordă reduceri pentru persoanele care dețin și doresc să folosească echipamentul propriu de escaladă!

ÎNSCRIEREA se face în baza unui avans de 50% din valoarea taxei de participare și a completării formularului de înscriere.

TERMEN LIMITĂ de ÎNSCRIERE
— 2 iunie EARLY BIRD
— 9 iunie TERMEN FINAL.

ÎNSCRIERI
— direct la Recepția sălii de escaladă din Baicului
— prin e-mail la receptie@verticalspirit.ro
— Pentru informații ne puteți contacta telefonic: 0766.776.887 – Andreea Burcea