Trofeul GREUceanu & Prâslea cel Voinic, se adresează tuturor cățarătorilor pasionați de escalada sportivă și se derulează anual la Vertical Spirit, din februarie până în noiembrie.

CATEGORII PARTICIPANȚI: feciori & mândre (atât pentru GREUceanu, cât și pentru Prâslea).

La GREUceanu există 3 sesiuni de  amenajare:  februarie – aprilie; mai – august; septembrie – noiembrie. În cadrul fiecărei sesiuni sunt setate 7 trasee, cu dificultăți între 7b și 8a. Pentru Praslea cel Voinic traseele sunt setate pe tot parcursului anului și marcate distinct. Fiecare traseu rămâne pe panou între 2 și 3 luni. Dificultatea traseelor este curpinsă între 6c și 7a+/7b.

MANIERA DE CĂȚĂRARE PERMISĂ (inclusiv atunci când se lucrează traseul) este: cap de coardă. Traseele lucrate în manșă nu se vor lua în considerare în cazul realizării lor cap de coardă.

MENȚIUNI:

  • La trofeu poate participa oricine este interesat, indiferent de vârstă.
  • Participarea la una sau alta dintre secțiuni (GREUceanu sau Prâslea) ține de aprecierea proprie și fair-play – ul fiecăruia, cu mențiunea că Prâslea este o secțiune dedicată cățărătorilor de nivel începător și mediu, iar copiii sportivi (cei care practică escalada sportivă în cadrul unui club și participă la competiții) nu se pot încadra la aceasta.
  • Cățărarea pe traseele setate pentru Greuceanu și Prâslea cel Voinic este permisă tuturor clienților Vertical Spirit.