MARATON DE ESCALADĂ & BOULDERING

Vertical Step Maraton este cel mai amplu eveniment de cățărare indoor din România. Un eveniment de tradiție la Vertical Spirit, care se desfățoară anual, în ultimul weekend din noiembrie. Mai mult decât o competiție, Vertical Step Maraton spune povestea sălii de escaladă Vertical Spirit. Povestea unei călătorii – călătoria noastră, a celor de la Vertical Spirit. O poveste cu și despre cățărare, pasiune, provocări, multă muncă, vise împlinite, dar și noi orizonturi.

În noiembrie 2009 am inaugurat cea mai înaltă și complexă sală de escaladă din România și ne-am dorit să organizăm cu această ocazie un eveniment diferit, ieșit din tiparele obișnuite, care să atragă cățărătorii din întreaga țară, dar și atenția mass-media. Si am reușit! Vertical Step Maraton este acest eveniment – a marcat deschiderea acestei săli și a devenit emblema Vertical Spirit. 

  • Un maraton de cățărare desfășurat pe durata a 2 zile;
  • O competiție care îmbină escalada sportivă și boulderingul, destinată tuturor categoriilor de cățărători, fete și băieți;
  • O întrunire a întregii comunități de cățărători din țară, dar care atrage de fiecare dată și cătărători străini de valoare;
  • Un prilej pentru participanți de a se auto-depăși, de a interacționa cu ceilalți, de a trai și împărtăși experiențe valoroase;
  • Un eveniment de promovare și dezvoltare a escaladei sportive în România.
  • Open fete / Open băieți – cățărători de nivel mediu și avansat, care cațăra peste gradul 7+/8- (6c) escaladă.
  • Rookie fete /Rookie băieți – cățărători începători, care cațăra pâna la gradul 7+/8- (6c) escaladă.
  • Juniori – toti participanții sub 18 ani, care doresc să participe la concurs, pe traseele și în intervalul orar destinat celor de la categoria Rookie.

Vertical Step Maraton rămâne un festival – concurs dedicat cățărării, spiritului liber și non – conformismului celor care practică acest sport. Fiind un “maraton” de escaladă și bouldering, îi încurajăm pe toți participanții să dea curs provocării noastre și să participe atât la secțiunea de boulder, cât și la cea de escaladă, depășindu-și propriile limite și ieșind din zona de confort.

Detalii și înscrieri pe www.verticalstep.ro.

NU RATAȚI VERTICAL STEP MARATON  – o competiție în care fiecare își poate depăși propriile limite și îmbunătății performanțele proprii !!!