Vrei să vii să te cațeri în cea mai înaltă și modernă sală de escaladă din România? Te așteptăm la Vertical Spirit cu numeroase tipuri de intrări și abonamente, dintre care poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine!

Accesul în sală este permis numai în baza completării unui formular de securitate, prin care iei la cunoștiință despre regulile ce trebuie respectate în sală și riscurile pe care le implică practicarea escaladei și îți asumi răspunderea pentru toate acțiunile desfașurate în sală.

 • În baza acestui formularului de securitate și a manevrelor de siguranță pe care declari că le stapânești, te vom informa care sunt manevrele de coardă pe care ai dreptul să le practici în sală. Pentru ca siguranța ta și a altora să nu fie periclitată, personalul Vertical Spirit are dreptul de a-ți interzice efectuarea anumitor acțiuni și manevre de coardă, în situația în care constatăm că ceea ce ai declarat nu este în conformitate cu stăpânirea corespunzătoare a acestora. De asemenea, accesul în sală îți poate fi restricționat total sau parțial, dacă nu respecți regulile de siguranță și regulamentul sălii.
 • Pentru minorii de peste 14 ani, care vin neînsoțiti, este necesară completarea și semnarea acestui formular de către părinți sau tutorele legal. Minorii până în 14 ani pot veni la sală doar în cadrul cursurilor de escaladă sau în prezența unui adult (părinte, tutore, antrenor, persoană împuternicită de către părinte sau tutore) care își asumă responsabilitatea pentru siguranța lor.
 • În cazul minorilor, formularul de securitate trebuie semnat de către părinte, tutore, antrenor sau persoană împuternicită de către părinte sau tutore la sală, în prezența personalului desemnat al sălii.
 • Citește despre regulamentul de funcționare al sălii și regulile de securitate în escaladă în pagina Siguranță.

 

TARIFE ACCES SALĂ

INTRĂRI & ABONAMENTE 
TARIF TARIF REDUS *
copii, elevi, studenți
1 intrare 55 LEI 50 LEI
1 intrare_matinal (luni – vineri, 10.00 – 16.00) 50 LEI 45 LEI
4 intrări_valabil 1 luna 180 LEI 165 LEI
10 intrări_valabil 2 luni 440 LEI 400 LEI
abonament lunar 240 LEI 220 LEI
abonament lunar_matinal (luni – vineri 10.00 – 16.00) 185 LEI 165 LEI
abonament 3 luni 625 LEI 560 LEI
abonament 6 luni 1150 LEI 1060 LEI
abonament anual 2160 LEI 1980 LEI
abonamentul lunar DOUBLE GYM
intrări nelimitate la salile Carpatic și la Vertical Spirit
350 LEI
abonamentul lunar 2Gym Pass
intrări nelimitate la sălile Blokx și la Vertical Spirit
350 LEI 320 LEI

Tarifele nu includ: instructor,  echipament specific de siguranță (ham, dispozitiv de asigurare, carabiniere, corzile pentru cățărarea cap de coardă), espadrile sau magneziu.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT & DULĂPIOARE TARIF ADULȚI TARIF ELEVI / STUDENȚI *
Espadrile sau ham 15 lei/intrare – 75 lei/lună 10 lei/intrare – 65 lei/lună
Dispozitiv asigurare + carabinieră cu filet 5 lei / ședință
Săculeț de magneziu (cu magneziu inclus) 5 lei / ședință
Dulăpior depozitare echipament personal 5 lei / intrare sau 30 lei / lună
REDUCERE 10% la abonamentul lunar – pentru minim 2 membri ai aceleași familii (parinți/ copii minori/ soț-soție).
BONUS la abonamentul lunar : 1 intrare GRATUITĂ pentru un prieten care nu a mai fost niciodată la Vertical Spirit. Această intrare se acordă la fiecare reînnoire a abonamentului și nu include instructor sau echipament.  PLATA LA SALĂ SE POATE FACE DOAR NUMERAR !
 • Recomandăm purtarea espadrilelor de închiriat cu șosete.
 • Corzile pentru cățărare în manșă sunt puse la dispoziție GRATUIT!
 • Dacă participi la unul dintre cursurile noastre, echipamentul de siguranță este inclus (ham, dispoztiv de asigurare, corzi).
 • Tarifele reduse pentru elevi și studenți se acordă în baza carnetului de elev sau student vizat la zi, iar pentru cuplurile căsătorite care nu au același nume de familie, în baza certificatului de căsătorie!
 • Reducerea de 10% nu se aplica tarifelor deja reduse (copii, elevi, studenți).
 • Abonamentele sunt nominale și netransmisibile.
 • Intrările sau abonamentele neutilizate nu se reportează, iar banii nu pot fi returnați.