Indiferent dacă este vorba despre un teambuilding, un eveniment corporate, câteva ore active și incitante alături de membrii echipei tale, abonamente pentru angajați sau vouchere cadou pentru clienții tăi, la Vertical Spirit îți putem oferi soluția potrivită pentru oricare dintre acestea.

Escalada nu este doar o provocare personală. Reprezintă o activitate sportivă extrem de complexă, prin intermediul căreia comunicarea, încrederea, cooperarea, creativitatea, gândirea pozitivă, perseverența, voința, curajul și dinamismul, sunt tot atâtea  atribute care pot fi asimilate într-un mod neconvențional și distractiv. Este foarte potrivită pentru consolidarea echipei, deoarece în escaladă partenerii depind unii de ceilalți, fiind nevoie de cooperare și încredere. Practicarea sa ii ajută să capete încredere în forțele proprii și respect de sine în momentul în care reușesc să-și atingă obiectivul.

Ateliere speciale ce pot fi incluse într-un program de team-building personalizat și adaptat nevoilor tale: legat la ochi, oaze de siguranță, liane în junglă, puntea suspendată, pânza de păianjen, mega tiroliana, frânghia puterii, cățărare viteză / ștafeta pe plasa de păianjen, saltul încrederii.  Atelierele se vor desfășura sub coordonarea unui trainer cu experiență, pentru fiecare atelier fiind necesar briefing și debriefing, cu feedback pentru participanți.

Și în plus este un mod distractiv și incitant de petrecere a timpului liber, așadar poate reprezenta un beneficiu pentru angajați sau un cadou oferit clienților.

în funcție de solicitarea ta și de disponbilitatea sălii:

  • personal calificat prietenos și zâmbitor,
  • echipament specific,
  • acces la toate facilitățile sălii: pereții de escaladă și de boulder, zona pentru începători, zona de antrenament specific, vestiare încăpătoare, dușuri, Balcon Café – o terasă interioară amenajată chiar în incinta sălii, confortabilă și primitoare, unde se pot servi băuturi și gustări.
  • exclusivitate în sală.
  • pentru grupuri de orice mărime și evenimente mai ample: de luni până vineri, între 08.00 – 18.00; sâmbăta între 17.00 – 22.00; duminica, între 09.00 – 21.00
  • pentru grupuri formate din maxim 8-12 persoane: de luni până vineri, între 18.00 – 22.00; sâmbăta, între 11.00 – 17.00.

EXCLUSIVITATE ÎN SALĂ putem oferi sâmbăta, între 17.00 – 22.00 sau duminica, între 09.00 – 21.00 și doar ocazional în timpul săptămânii până în ora 16.00.

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita o ofertă completă apelează direct sau completează formularul de mai jos.

*Ne găsești de luni până vineri 09.00 – 17.00. Nu răspundem? Lasă-ne un mesaj și te contactăm cât de repede posibil!

SOLICITĂ O OFERTĂ!

    Toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepția câmpului “Alte detalii”