Îți oferim servicii de închiriere și construire de pereți de escaladă, perfecți pentru evenimente în aer liber sau pentru amenajarea de spații dedicate pentru practicarea escaladei. Indiferent dacă este vorba despre facilități destinate copiilor sau adulților, despre un eveniment corporate, public sau privat, un perete de cățărare poate aduce aventura direct la tine. Personalizăm fiecare perete conform nevoilor și spațiului tău. Cu echipamente sigure și designuri inovatoare, dăm culoare evenimentului tău și transformăm orice locație într-un spațiu perfect pentru cățărare. Contactează-ne pentru mai multe detalii și începe aventura ta de escaladă acum

ÎNCHIRIERE PERETE ESCALADĂ PORTABIL

Dă culoare evenimentelor tale cu ajutorul peretelui nostru portabil de escaladă, care va contribui la succesul evenimentului tău, constituind o provocare pentru persoane de toate vârstele și abilitățile!

Personalul nostru prietenos și zâmbitor, va interacționa cu participanții, oferindu-le o experiență incitantă, distractivă și în siguranță!

Peretele portabil de escaladă este ideal pentru: evenimente corporate, târguri și expoziții, festivaluri, team building–uri, manifestări sportive și recreaționale, evenimente destinate copiilor, petreceri private, orice idee traznită care îți trece prin minte și pe care te putem ajuta să o pui în practică.

Poate fi instalat în: parcări, curți interioare, spații verzi, parcuri sau locuri de joacă și chiar în spații acoperite.

TIPURI DE PEREȚI CĂȚĂRARE PORTABILI

 • Perete de escaladă înalt (cel mai solicitat) – Caracteristici: perete vertical, cu înălțimea de 6 m și lățimea de 3,25m. Peretele poate fi simplu sau poate avea aplicate pe el module triunghiulare. Utilizarea corzilor și a centurilor de siguranță este obligatorie. Este nevoie de personal calificat pentru asigurarea celor care se cațără.
 • Perete de escaladă transversal – Caracteristici: perete având înălțimea de 3m și lățimea de 3 sau 6 m. Nu implică folosirea corzilor pentru asigurare. Pentru siguranță, poate fi amplasat într-o zonă cu nisip sau pot fi utilizate saltele de aterizare la bază. Nu este nevoie de personal calificat pentru supraveghere.
 • Perete de escaladă modular – Caracteristici: poate avea forma de cub, cu latura de 2m sau de carte deschisă cu cotorul în sus, având înălțimea de 3m și lungimea de 3.75m. Pentru siguranță, poate fi amplasat într-o zonă cu nisip sau pot fi utilizate saltele de aterizare la bază. Nu este nevoie de personal calificat pentru supraveghere.
 • Perete de escaladă personalizat – Fiecare eveniment este unic, iar cerințele diferă în funcție de obiectivele urmărite. De aceea, venim în sprijinul tău, oferind soluții personalizate în funcție de preferințe, locație și scopul pentru care va fi folosit peretele. Dacă oferta standard nu corespunde necesităților tale, putem concepe un perete de escaladă special pentru evenimentul tău (formă, dimensiuni, culoare). Și da, îl putem amplasa chiar deasupra unei piscine!!!

SERVICII INCLUSE :

 • Transportul peretelui de escaladă;
 • Instalarea și dezinstalarea peretelui;
 • Echipamentul specific și de siguranță omologat pe plan internațional: hamuri, corzi, dispozitive de asigurare, prize pentru cățărare;
 • Personal calificat pe toată durata evenimentului;
 • Configurarea traseelor de cățărare în funcție de abilitățile participanților și obiectivele urmărite;
 • Consultanță pentru alegerea variantei optime cu privire la forma și dimensiunile peretelui și la activitățile desfășurate;
 • Posibilitatea amplasării unui branding pe laturile peretelui de escaladă.

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita o ofertă completă apelează direct sau completează formularul de mai jos .

CONSTRUIRE PEREȚI ESCALADĂ

Escalada indoor a căpătat o popularitate foarte mare în lume în ultimii ani, iar pereții artificiali de escaladă pot fi văzuți pretutindeni, atât în sală cât și în aer liber, fixați permanent sau demontabili: în săli de escaladă dedicate, în campusurile universitare, în școli și grădinițe, în interiorul centrelor sportive sau comerciale, în cadrul evenimentelor, dar și în sediile unor companii de prestigiu. Deții sau administrezi una dintre acestea? Vrei un perete de escaladă doar pentru angajații tăi?

Putem construi pentru tine un perete de escaladă adaptat cerințelor și necesităților tale! Peretele poate avea forme și dimensiuni diferite și bineînțeles, vom ține cont de obiectivele urmărite, posibilitățile de amplasare și buget. Te vom ajuta să alegi varianta cea mai potrivită și soluția constructivă adecvată.

CUM PROCEDĂM?

Pasul 1: Contactează-ne!

Pasul 2: Ne oferi informații cu privire la buget, amplasarea și scopul în care va fi folosit peretele, iar noi îți oferim consultanță cu privire la arhitectura și structura sa de susținere.

Pasul 3: În funcție de soluția aleasă, trecem la proiectarea, achiziționarea materialelor și construirea peretelui de escaladă.

Pasul 4: Peretele de escaladă este finalizat. Te vom consilia in continuare pentru:

 • Alegerea și achiziționarea echipamentului specific și de siguranță necesar: corzi, centuri de siguranță, saltele de aterizare, dispozitive de asigurare, espadrile pentru cățărat;
 • Aspecte legate de întreținerea și utilizarea peretelui de escaladă;
 • Alegerea și instruirea personalului de specialitate.

*Ne găsești de luni până vineri 09.00 – 17.00. Nu răspundem? Lasă-ne un mesaj și te contactăm cât de repede posibil!

SOLICITĂ O OFERTĂ PENTRU PEREȚI DE CĂȚĂRARE

FORMULAR CERERE

  Alegeți un serviciu

  Toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepția câmpului “Alte detalii”

  GALERIE PEREȚI DE CĂȚĂRARE