Termeni generali

verticalspirit.ro este deținut de Asociația Club Sportiv Vertical Spirit, persoană juridică română, înregistrată la Registrul Comerţului cu codul unic de înregistrare 25511353, cu sediul social în Strada Liviu Rebreanu 15, Bloc N3, Scara 1, Etaj 8, Apartament 191.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.verticalspirit.ro, ACS Vertical Sprit isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.verticalspirit.ro este proprietatea ACS Vertical Sprit.

ACS Vertical Spirit garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.verticalspirit.ro, in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ACS Vertical Spirit fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea ACS Vertical Spirit, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin de acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@verticalspirit.ro. ACS Vertical Spirit va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ACS Vertical Spirit exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii), facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii electronice ale produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa ACS Vertical Spirit.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre ACS Vertical Spirit cu o cerere scrisa, datata si semnata. ACS Vertical Spirit se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

ACS Vertical Spirit nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate, care se aplica vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea electronică

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse electronice (bilete de participare la evenimentul Vertical Step Maraton) catre clienti persoane fizice sau juridice. Livrarea va fi efectuată exclusiv online (prin email pe adresa oferită de către client în timpul procedurii de finalizare comandă) pentru toate produsele electronice achiziționate. Pentru produsele achitate cu cardul bancar (tranzacție confirmată de procesatorul Netopia), livrarea este imediată iar pentru cele achiziționate cu plata prin virament bancar livrarea se va efectua în maxim 24 de ore de la momentul recepționării plății în cont.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate.
Clientii finali nu au drept de retragere din contractul de vanzare prin care au achizitionat înscrieri, având în vedere dispozițiile art.16 alin.1 lit.a si lit.l) din OUG nr.34/2014, prin care au fost implementate dispozitiile art.16 (1) din Directiva nr.2011/83/UE din 25.10.2011 privind drepturile consumatorilor.

Prin incheierea contractului de la înscriere, clientul achizitioneaza si servicii de intermediere, administrare comanda, precum si servicii conexe acestora. Toate aceste servicii sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere, conform art.16 alin.1 lit.a) din OUG nr.34/2014, avand in vedere faptul ca prin comanda si plata efectuata, clientul isi exprima in mod expres acordul in legatura cu inceperea executarii serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe acestora, fiind constient ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere ca urmare a executarii complete a contractului de vanzare de catre ACS Vertical Spirit si a prestarii integrale a tuturor serviciilor.

Pretul serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe nu se returneaza in niciun caz, nici chiar in cazul anularii evenimentului, din cauza faptului ca aceste servicii au fost prestate si finalizate cu succes odata cu achizitionarea înscrierii si nu depind de desfasurarea efectiva a evenimentului.

Forta majora si cazul fortuit

Orice caz de forta majora, definita conform art. 1351 alin. (2) din Codul civil, care face imposibila, partial sau total, indeplinirea oricarei obligatii ce revine oricareia dintre parti, va exonera de raspundere partea care invoca forta majora in conditiile mentionate mai jos.

Partea care invoca forta majora trebuie sa notifice cealalta parte in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la data la care se produce evenimentul de forta majora si sa ia orice masuri care ii stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Obligatiile asumate pana la data intervenirii cauzei de forta majora sau cazului fortuit raman valabile.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de ACS Vertical Spirit, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@verticalspirit.ro. Orice conflict aparut intre clienti si noi se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ACS Vertical Spirit pentru utilizarea acestui site.

ACS Vertical Spirit verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra electronic comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.