VINO SĂ TE CAȚERI ÎN CEA MAI ÎNALTĂ ȘI MODERNĂ SALĂ DE ESCALADĂ DIN ROMÂNIA !

Indiferent de vârstă, condiție fizică, abilități sau nivelul pe care îl ai în practicarea escaladei, la Vertical Spirit vei găsi cu siguranță trasee potrivite pentru tine, un personal zâmbitor gata să te ajute, instructori prietenoși cu mulți ani de experiență care îți vor îndruma primii pași pe verticală sau te vor ajuta să progresezi, precum și o atmosferă primitoare în care poți cunoaște alți oameni pasionați de acest sport incitant.

CARACTERISTICILE SĂLII

Panou de escaladă extrem de complex               15,5 m înălțime – în proiecție verticală, structură tridimensională foarte diversă, potrivit pentru desfășurarea de antrenamente de performanță și competiții de înal nivel, dar și pentru cei care abia descoperă escalada.
Panou de bouldering                                               complexitate mare, unghiuri variate, trasee pe culori și paliere de dificultate + surplombă pentru antrenament de anduranță cu înclinație de 45 grade și circuite de dificultăți variate, pe culori.
Zonă pentru copii și începători panouri de escaladă, de 11m înălțime, special amenajate pentru începători și copii, prevăzute cu corzi pentru manșă.
Zonă de antrenament specifică Moonboard, Pan Gullich, spaliere, plăci de antrenament, bară de tracțiuni, TRX, inele, banca pentru hiper-extensii, banca multi-funcțională, greutăți, benzi elastice, rolă pentru abdomen, minge medicinală, mânere pentru flotari, extensoare.
900 m2 suprafața de cățărat
300 m2 suprafața la sol amenajată în scopul practicării escaladei
> 130 trasee de escaladă și bouldering pentru toate nivelurile, de la începători la experți
> 5.000 prize de cățărat de ultimă generație
> 20 corzi pentru manșă
GRATUIT corzi pentru escalada manșă

VESTIARE ȘI DUȘURI – Nu este nevoie să vii îmbrăcat de acasă cu hainele de sală! Avem vestiare încăpătoare și dușuri (încălzite și funcționale tot timpul anului). Vestiarele sunt dotate cu dulăpioare, ce pot fi închiriate pe zi sau lunar. În cazul în care nu deții un dulăpior închiriat, nu lăsa lucruri de valoare în vestiar, deoarece nu îți putem garanta securitatea lor. Lucrurile de valoare de mici dimensiuni (telefon, portofel, chei) pot fi lăsate la Recepția sălii. Obiectele voluminoase (genți de laptop, rucsacuri, etc) nu pot fi depozitate în Recepție.

BALCON CAFÉ – Este o terasă interioară amenajată chiar în incinta sălii, un spațiu confortabil și primitor, cu vedere asupra sălii de escaladă, unde poți savura un ceai, o cafea sau o alta băutura, poți servi niște crocănțele, în timp ce îți aștepți copilul, stai de vorbă cu prietenii, citești ceva, lucrezi sau pur și simplu te relaxezi.

TERASA DE VARĂ – Pentru zilele însorite și călduroase dispunem de un spațiu exterior, situat chiar la intrarea în sala, pe care l-am amenajat cu banci confortabile și flori care să înveseleasca atmosfera. Poți servi ceva de băut sau sta de vorbă cu prietenii chiar aici. Întreaga dupa-amiază zona este ferită de soare.

CLIMBING SHOP – Chiar la intrarea în sală te întâmpină un magazin micuț și cochet, de unde poți cumpăra echipament uzual în practicarea escaladei: espadrile de cățărat, carabiniere, dispozitive de asigurare, magneziu, săculeți de magneziu, ochelari pentru filat, tape, periuțe pentru curățarea prizelor și alte mărunțișuri. 

BARĂ ANTIFURT PENTRU BICICLETE – Dacă preferi să te deplasezi cu bicicleta, avem bare speciale unde îți poți lega și lăsa în siguranță bicicleta pentru a nu îi purta de grijă pe durata antrenamentului. Barele sunt situate chiar pe peretele exterior al sălii, în imediata vecinătate a intrării. Nu punem la dispoziție antifurturi pentru bicicletă, așa că nu uita să ai unul la tine!

ACCESUL INTERZIS cu cărucioare, animale de companie sau mijloace de transport (biciclete, trotinete, skateboards) în incinta sălii de escaladă și a spațiilor adiacente – recepție, vestiare, Balcon cafe, zona de încălzire. Deoarece spațiul de care dispunem este redus, nu va putem oferi o solutie de depozitare pentru trotinete sau skateboards în interior. Acestea pot fi lăsate în exterior, în zona barei antifurt pentru biciclete, dar nu dispunem de mijloace de securizare a lor. Mulțumim pentru înțelegere!

FUMATUL ESTE INTERZIS – În incinta sălii de escaladă și a tuturor spațiilor adiacente interioare.