• Pasiune, implicare, dedicare pentru un sport care reprezinta mult mai  mult decât un simplu hobby.

  • 3,5% pentru o viață trăită sănătos, susținând practicarea unui sport care îți dezvoltă mintea și trupul și îți hrănește spiritul!

Orice contribuabil poate alege să direcţioneze anual 3,5% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit. Procedura este enunţată în art. 90 din Legea nr. 571/2003. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație. Dacă nu redirecționezi 3,5% către o organizație non-guvernamentală, banii merg automat la bugetul de stat.

Vertical Spirit este un club sportiv care se implica activ in promovarea escaladei si a boulderingului. Povestea noastra incepe in 2005 cu un mic perete de catarare intr-o scoala din Bucuresti si cu doi cataratori pasionati si entuziasti al caror vis a fost si a ramas atragerea cat mai multor tineri, copii, adulti in lumea minunata acestui sport. De atunci, sute de oameni au descoperit catararea alaturi de noi si nenumarati parinti ne-au multumit pentru zambetul pe care escalada l-a adus in viata copiilor lor. Anul acesta visul nostru este sa aducem escalada mai aproape de copiii care nu isi pot permite sa viseze la mai mult: copiii orfani sau cu nevoi speciale care fie nu dispun de mijloace financiare, fie sufera de tulburari din spectrul autist. Impreuna putem face putin mai mult BINE!

3,5% înseamnă:

• Mai multe oportunități pentru copiii orfani sau cu nevoi speciale care nu își pot permite practicarea unui sport
• Mai multe provocări, evenimente, comunitate și oameni inspirați
• Mai multe trasee la stâncă