LA VERTICAL SPIRIT primăvara începe cu MĂRȚIȘOR PE VERTICALĂ – o seară de cățărare dedicată fetelor, oferită GRATUIT an de an în ziua de 1 Martie, tuturor doamnelor și domnișoarelor împătimite de cățărare sau dornice să trăiască experiențe noi. Acceptă provocarea: bucură-te de o ieșire inedită în oraș și sărbătorește venirea primăverii la cățărare, împreună cu Vertical Spirit! Este o seară în care fetele vor fi în centrul atenției, programul fiind conceput special pentru ele.

SERATA de BOULDER

  • Concurs dupa lucru: 30 trasee de boulder cu dificultăți cuprinse între gradul 4 și 6c+.
  • Final Routes : 2 trasee la vedere, pentru primele 6 clasate.
  • Amenajator: OLIVER BATÂR

ȘEDINȚA DE INIȚIERE ÎN ESCALADĂ – Numărul de locuri este limitat la 12. Se adresează fetelor care nu au mai participat niciodată la ședințele și cursurile de inițiere organizate de Vertical Spirit. Se acordă 50% discount.

PROVOCARE VESTIMENTARĂ : Ieși în evidență! Hai să uităm de inhibiții, de reguli și de conformism și să ne bucurăm de haine frumoase și colorate și de ce nu, mulate și cât mai feminine. Sunt permise și chiar recomandate: coafurile, machiajul, lacul de unghii, fustițele și rochițele.

PROVOCARE CULINARĂ – Răsfăț între fete! Pregătește și tu ceva gustos și hai să facem schimb de experiență și să ne bucurăm de gusturi bune! Pregătim și noi prăjiturele surpriză, iar ceaiul cald și aromat va fi  din partea casei!

TOMBOLĂ & FESTIVITATEA DE PREMIERE

În seara de 1 Martie, sala va fi deschisă tuturor. Intrarea la sală și participarea la eveniment este GRATUITĂ pentru toate fetele!