Vino să descoperi escalada pe stâncă alături de noi! Înscrie-te la una dintre taberele pe care le organizăm periodic și bucură-te de o nouă experiență  și de o vacanță relaxantă în mijlocul naturii, alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune!

Calendarul va fi publicat  în curând.

*Ne găsești de luni până vineri 09.00 – 22.00 și sâmbăta 09.00 – 17.00. Nu răspundem? Lasă-ne un mesaj și te contactăm cât de repede posibil!

DESPRE TABERELE NOASTRE

  • Taberele noastre se adresează atât copiilor, cât și adultilor și le organizăm in fiecare an – primăvara, vara și toamna.
  • Ne adresăm atât începătorilor (cei aflați la primul contact cu escalada sau cu stânca), cât și celor mai avansați care doresc să progreseze în escalada pe stancă sub îndrumarea unui instructor.
  • Zonele în care mergem cu predilecție sunt Băile Herculane, Cheile Sohodolului, Peștera Muierii, Bulgaria – Basarbovo, Veliko Tarnovo, Asparuhovo și Tyulenovo.
  • Echipamentul specific este pus la dispoziție de către noi, iar cazarea se poate face la cort sau pensiune, în funcție de preferințe și de posibilitățile existente în zonele respective.
  • În cadrul taberelor destinate copiilor, dincolo de însușirea principalelor aspecte legate de cățărarea pe stâncă, aceștia vor vizita locuri noi, vor lua parte la plimbări și jocuri în natură, vor învăța despre importanța protejării mediului și cum să-și poarte singuri de grijă. Programul poate include și alte activități care pot fi practicate în natură, în funcție de specificul zonei. Vârsta minimă este de 5 ani și este important gradul de autonomie al copilului.

SIGURANȚĂ – Activitățile se desfășoară pe faleze  stâncoase special amenajate pentru escalada sportivă, sub supravegherea și îndrumarea atentă a instructorilor noștri, iar echipamentul utilizat este produs de firme omologate pe plan internațional.

TABERE LA CERERE – În afara taberelor noastre periodice, organizăm la cerere și stagii de alpinism,  weekend-uri la cățărat, tabere de escaladă pentru grupuri de adulți sau tabere de aventură pentru grupuri de copii.

TABERE DE SCHI – Vă întrebați ce legatură are escalada cu schiul? Niciuna, cu excepția faptului că ambele se practică în natură. Și pentru că unul dintre membrii echipei noastre nu este doar cățărător, ci și instructor – antrenor de schi, organizăm și astfel de tabere încă din anul 2004.