Împreună pentru cea mai chill vară din istoria Vertical Spirit!

Cățărarea nu este doar un sport sau o activitate fizică care să te mențină în formă. Cățărarea este o experiență unică care te pune în contact cu corpul tău, cu mintea ta, cu oamenii din comunitate, cu victoriile tale, dar și cu multe lecții de învățat. Este o experiență senzitivă și tactilă, o călătorie în care corpul îți urmează mintea, motivația și determinarea. Și pasiunea.

O experiență în care atingi, simți, fiecare priză pe care pui mâna. Și atunci când pui mâna pe o priză vrei ca ea să stea acolo, să nu alunece, să îi poți simți textura și aderența.
Nu să transpiri și să strângi tot mai tare în speranța că nu zbori.

Am încercat întotdeauna să inspirăm oamenii care ne-au trecut pragul în căutare de noi provocări, așa cum și voi ne inspirați pe noi prin reușitele voastre, să setăm trasee cât mai variate și provocatoare, să aducem prize cât mai diverse și să creăm în sală condițiile optime pentru ca această experiență să fie una cât mai vibrantă.

De aceea și noi ne-am asumat pentru anul aceasta o provocare foarte mare, dar fără de care experiența incitantă a cățărării se transformă în transpirație supărătoare, palme umezite care îți alunecă de pe prize, aer greu de respirat și în final frustrare.

Provocarea noastră din acest an este: AER-ul CONDIȚIONAT!

De ce este atât de provocator? Datorită constrângerilor de ordin financiar, căci instalarea unui sistem eficient într-o hală de asemenea dimensiuni costă, nu glumă. Este o investiție mare, cu durată de amortizarea foaaaarte lungă, fiind vorba doar de 3-4 luni pe an în care chiar își face treaba.

Dar provocări ne-am asumat mereu și nu ne dau înapoi. Iar comunitatea ne-a și încurajat și susținut de fiecare dată, vă spunem din experiență că greul e mai ușor de dus când ai susținerea celor din jur.

CUM TE POȚI IMPLICA?

Și pentru că fiecare PIC contează UN PIC, ne puteți susține și de această dată, direcționând gratuit către sală acele sume, care altfel se vor duce oricum către Bugetul de Stat.

  • Dacă ești salariat

Până la data de 23 mai încă mai poți completa formularul 230 și direcționa gratuit 3,5% din impozitul pe profit către sală.
Durează mai puțin de 5 minute!

 
  • Ai firmă? Poți alege să ne direcționezi gratuit 20% din impozitul datorat statului 

Direcționarea a 20% este o facilitate fiscală care permite persoanelor juridice să susțină o cauză la care țin și cu care se identifică prin redirecționarea unui procent din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual).

FII ALĂTURI DE NOI!!

Ce trebuie să știi? Direcționarea acestui procent se poate face în două feluri:
* Direct printr-un contract de sponsorizare, în cazul în care impozitul nu a fost deja plătit către stat.
* Prin depunerea Formularului 177 și completarea unui contract de sponsorizare, pentru impozitul (profit sau micro) deja plătit pentru 2023, în cazul în care compania pe care o reprezinți înregistrează sume rămase nedistribuite. Poți solicita către ANAF ca acestea să fie direcționate pentru susținerea uneia sau a mai multor cauze. Dacă în anul 2023 compania pe care o reprezinți nu a făcut sponsorizări sau nu a atins limita maximă permisă din acel an poți direcționa suma prin formularul ANAF 177, anexând și contractul de sponsorizare cu noi.

 

În 2024 termenul de depunere pentru Formularul 177 este:
– în termen de maximum 6 luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, în cazul contribuabililor plătitori de impozit pe profit;
– în termen de 6 luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei de impozit aferente trimestrului IV, în cazul contribuabililor plătitori de impozit pe veniturile microîntreprinderilor. 

Citește mai multe despre modul de acordare al acestor facilități fiscale în Ghidul Ernst & Young.

 

ÎMPREUNĂ FACEM ATMOSFERĂ …DE CĂȚĂRAT!
Redirecționează, chiar contează!