Am deschis înscrierile pentru TABĂRA DE ESCALADĂ PENTRU ADULȚI din BULGARIA. Un stagiu de escaladă pe stâncă de 4 zile, adaptat celor care nu s-au mai cățărat niciodată sau celor care au un nivel maxim de 6b+/6c în escalada pe stâncă și doresc să progreseze. Escalada este culoare, natură, prieteni, auto-cunoaștere și mai ales auto-depăsire!
Sport, hobby, pasiune, mod de viață – tu alegi! Noi suntem aici ca să îți fim sursă de inspirație, motivație, învățare și ca să te susținem să practici sportul acesta pentru mult timp de acum înainte, ÎN SIGURANȚĂ!

CINE POATE PARTICIPA?
Orice persoană care a împlinit 16 ani, indiferent de experiența în practicarea escaladei sau de condiția fizică pe care o are. Minorii pot participa numai în baza acordului scris al părinților (și în baza unei procuri notariale pentru a putea ieși din țară).

CE VEI ÎNVĂȚA ÎN TABARĂ?
Tabăra se adresează atât celor aflați la primul contact cu stânca sau cu escalada, cât și celor care au o oarecare experiență în practicarea escaladei și doresc să progreseze. Cei care deja au mai participat la taberele noastre sau au mai ieșit la stancă, vor avea ocazia de a progresa pe trasee mai dificile și de a-și crește nivelul.
• Cățărare manșă (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stânca și cu tehnica specifică
• Tehnici și elemente tehnice specifice cățărării pe stâncă : utilizarea prizelor de mână și de picior, folosirea aderenței, poziționarea pe prize, echilibrul, tehnici de cățărare pe față / surplombă / față căzută
• Manevre de siguranță: asigurarea coechipierului, instalarea și dezinstalarea manșei, rapelul, asigurarea cap de coardă
• Cățărare cap de coardă, abordarea unui traseu la vedere, flash, după lucru.

UNDE ARE LOC TABARA ?
In Bulgaria, la Basarbovo și Veliko Turnovo:
• Numeroase trasee accesibile începătorilor;
• Accesul la falezele stâncoase este foarte rapid.
• Veliko Turnovo este fosta capitală medievală a Bulgariei: un oraș deosebit de frumos, cu numeroase obiective turistice și un amplasament de excepție.

UNDE VOM STA ?
• În Basarbovo la cort, în imediata vecinătate a falezelor de escaladă. Nu se percepe taxa de campare. Fiecare participant trebuie să dețină echipament de campare propriu (cort, sac de dormit, izopren) sau la o pensiune în Ruse (8km de zona de cățărat).

TAXA PARTICIPARE
TAXA Early bird pentru înscrieri până la 17 aprilie – 790 RON/persoană pentru cei care NU AU MAI PARTICIPAT la taberele noastre
TAXA Early bird pentru înscrieri până la 17 aprilie – 740 RON/persoană pentru cei care AU MAI PARTICIPAT la taberele noastre.
Pentru înscrieri între 17 aprilie și 24 aprilie cand este TERMENUL FINAL DE ÎNSCRIERE, se adaugă 100 lei/persoană.

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE: echipamentul specific (ham, espadrile, cască, coardă, dispozitiv de asigurare și nu se acordă reduceri pentru persoanele care doresc să folosească echipament propriu de escaladă), instruire în escaladă timp de 6h/zi.

ÎNSCRIEREA se face în baza unui avans de 50% din valoarea taxei de participare și a completării formularului de înscriere.

TERMEN LIMITĂ de ÎNSCRIERE: 24 aprilie & 17 aprilie pentru EARLY BIRD

ÎNSCRIERI: direct la Recepția sălii de escaladă sau prin e-mail la receptie@verticalspirit.ro

Persoană de contact pentru mai multe informații: Andreea Burcea, telefon: 0766.776.887