22 – 25 septembrie 2022

Se apropie ultima tabără de inițiere si perfecționare în escalada outdoor din acest an. Poți face primii pași în cățărare, iți poți perfecționa tehnica de cățărare pe stâncă și poți parcurge trasee ce îți păreau inaccesibile în trecut. Orice obiective îți propui, noi îți suntem alături pentru a te susține și a te îndruma acolo unde este nevoie și a ne asigura că faci aceste lucruri în siguranță.

CINE POATE PARTICIPA?
Orice persoana care a implinit 16 ani, indiferent de experienta in practicarea escaladei sau de conditia fizica pe care o are. Minorii pot participa numai in baza acordului scris al parintilor.

CE VEI ÎNVĂȚA ÎN TABARĂ?
Tabara se adreseaza atat celor aflati la primul contact cu stanca sau cu escalada, cat si celor care au o oarecare experienta in particarea escaladei si doresc sa progreseze.
• Catarare mansa (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stanca si cu tehnica specifica
• Tehnici si elemente tehnice specifice catararii pe stanca : utilizarea prizelor de mana si de picior, folosirea aderentei, pozitionarea pe prize, echilibrul, tehnici de catarare pe față / surplombă / față căzută
• Manevre de siguranta: asigurarea coechipierului, instalarea si dezinstalarea mansei, rapelul, asigurarea cap de coarda
• Catarare cap de coarda abordarea unui traseu la vedere, flash, dupa lucru.
Cei care deja au mai participat la taberele noastre sau au mai ieșit la stancă, vor avea ocazia de a progresa pe trasee mai dificile, de a-și îmbunătăți tehnica de cățărare și de a se auto-depăsi.

UNDE ARE LOC TABARA ?
La Băile Herculane :
• Numeroase trasee accesibile începătorilor;
• Accesul la falezele stâncoase este rapid, fiind situate în apropierea drumului auto;
• Băile Herculane, stațiune balneară cunoscută pentru apele sale cu efect curativ
• Putem face o vizita la celebra ”cloacă”, un loc amenajat de mult timp pentru baie termala in exterior, indiferent de temperatura de afara.

UNDE VOM STA ?
În statiunea Herculane la pensiune.

TAXA PARTICIPARE
Pret Early bird pentru inscrieri până la 9 septembrie

  • 790 RON/persoana pentru cei care NU AU MAI PARTICIPAT la taberele noastre
  • 740 RON/persoana pentru cei care AU MAI PARTICIPAT la taberele noastre.
    Pentru inscrieri dupa data de 9 septembrie se adaugă 70 lei/persoană pentru inscrieri pana la data de 16 septembrie cand este TERMENUL FINAL DE ÎNSCRIERE.

TAXA INCLUDE: echipamentul specific (ham, espadrile, casca, coarda, dispozitiv de asigurare si nu se acorda reduceri pentru persoanele care detin deja echipament propriu de escalada), instruire in escalada timp de minim 6h/zi.
TAXA NU INCLUDE: cheltuielile personale de deplasare (transport, cazare, masa). Transportul se face cu autoturismele personale si de regula participantii se grupeaza in functie de masinile disponibile (nu a ramas nimeni niciodata pe dinafara).
La înscriere trebuie achitat un avans de 50% din valoarea taxei pentru pentru a vă rezerva locul, înscrierea fără plată și fără completarea formularului nefiind validă.

TERMEN LIMITĂ de ÎNSCRIERE: 9 septembrie pentru Early Bird si 16 septembrie 2022 termen final.

ÎNSCRIERI:
• direct la Receptia sălii de escaladă din Baicului
• prin e-mail la anca.stanca@verticalspirit.ro
• Pentru mai multe informații ne puteți contacta telefonic: 0766.776.887 – Andreea Burcea