Escalada indoor a căpătat o popularitate foarte mare în lume în ultimii ani, iar pereții artificiali de escaladă pot fi văzuți pretutindeni, atât în sală cât și în aer liber, fixați permanent sau demontabili: în săli de escaladă dedicate, în campusurile universitare, în școli și grădinițe, în interiorul centrelor sportive sau comerciale, în cadrul evenimentelor, dar și în sediile unor companii de prestigiu. Deții sau administrezi una dintre acestea? Vrei un perete de escaladă doar pentru angajații tăi?

Putem construi pentru tine un perete de escaladă adaptat cerințelor și necesităților tale! Peretele poate avea forme și dimensiuni diferite și bineînțeles, vom ține cont de obiectivele urmărite, posibilitățile de amplasare și buget. Te vom ajuta să alegi varianta cea mai potrivită și soluția constructivă adecvată.

Pasul 1: Contactează-ne!

Pasul 2: Ne oferi informații cu privire la buget, amplasarea și scopul în care va fi folosit peretele, iar noi îți oferim consultanță cu privire la arhitectura și structura sa de susținere.

Pasul 3: În funcție de soluția aleasă, trecem la proiectarea, achiziționarea materialelor și construirea peretelui de escaladă.

Pasul 4: Peretele de escaladă este finalizat. Te vom consilia in continuare pentru:

  • Alegerea și achiziționarea echipamentului specific și de siguranță necesar: corzi, centuri de siguranță, saltele de aterizare, dispozitive de asigurare, espadrile pentru cățărat;
  • Aspecte legate de întreținerea și utilizarea peretelui de escaladă;
  • Alegerea și instruirea personalului de specialitate.