Dă culoare evenimentelor tale cu ajutorul peretelui nostru portabil de escaladă, care va contribui la succesul evenimentului tău, constituind o provocare pentru persoane de toate vârstele și abilitățile!

Personalul nostru prietenos și zâmbitor, va interacționa cu participanții, oferindu-le o experiență incitantă, distractivă și în siguranță!

Peretele portabil de escaladă este ideal pentru: evenimente corporate, târguri și expoziții, festivaluri, team building–uri, manifestări sportive și recreaționale, evenimente destinate copiilor, petreceri private, orice idee traznită care îți trece prin minte și pe care te putem ajuta să o pui în practică.

Poate fi instalat în: parcări, curți interioare, spații verzi, parcuri sau locuri de joacă și chiar în spații acoperite.

TIPURI DE PEREȚI DE ESCALADĂ PORTABILI

 • Perete de escaladă înalt (cel mai solicitat) – Caracteristici: perete vertical, cu înălțimea de 6 m și lățimea de 3,25m. Peretele poate fi simplu sau poate avea aplicate pe el module triunghiulare. Utilizarea corzilor și a centurilor de siguranță este obligatorie. Este nevoie de personal calificat pentru asigurarea celor care se cațără.
 • Perete de escaladă transversal – Caracteristici: perete având înălțimea de 3m și lățimea de 3 sau 6 m. Nu implică folosirea corzilor pentru asigurare. Pentru siguranță, poate fi amplasat într-o zonă cu nisip sau pot fi utilizate saltele de aterizare la bază. Nu este nevoie de personal calificat pentru supraveghere.
 • Perete de escaladă modular – Caracteristici: poate avea forma de cub, cu latura de 2m sau de carte deschisă cu cotorul în sus, având înălțimea de 3m și lungimea de 3.75m. Pentru siguranță, poate fi amplasat într-o zonă cu nisip sau pot fi utilizate saltele de aterizare la bază. Nu este nevoie de personal calificat pentru supraveghere.
 • Perete de escaladă personalizat – Fiecare eveniment este unic, iar cerințele diferă în funcție de obiectivele urmărite. De aceea, venim în sprijinul tău, oferind soluții personalizate în funcție de preferințe, locație și scopul pentru care va fi folosit peretele. Dacă oferta standard nu corespunde necesităților tale, putem concepe un perete de escaladă special pentru evenimentul tău (formă, dimensiuni, culoare). Și da, îl putem amplasa chiar deasupra unei piscine!!!

SERVICII INCLUSE :

 • Transportul peretelui de escaladă;
 • Instalarea și dezinstalarea peretelui;
 • Echipamentul specific și de siguranță omologat pe plan internațional: hamuri, corzi, dispozitive de asigurare, prize pentru cățărare;
 • Personal calificat pe toată durata evenimentului;
 • Configurarea traseelor de cățărare în funcție de abilitățile participanților și obiectivele urmărite;
 • Consultanță pentru alegerea variantei optime cu privire la forma și dimensiunile peretelui și la activitățile desfășurate;
 • Posibilitatea amplasării unui branding pe laturile peretelui de escaladă.

Pentru mai multe detalii sau pentru a solicita o ofertă completă apelează direct sau completează formularul de mai jos.

*Ne găsești de luni până vineri 09.00 – 17.00. Nu răspundem? Lasă-ne un mesaj și te contactăm cât de repede posibil!

SOLICITĂ O OFERTĂ!

  Toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepția câmpului “Alte detalii”