Te așteptăm în ultima tabără de escaladă din acest an pentru a face primii pași în cățărare sau pentru a-ți perfecționa cunoștințele deja acumulate peste vară. Vei descoperi noi locuri de cățărat, trasee provocatoare de cucerit și vei pleca cu noi aventuri de povestit.
Îți vei depăși propriile limite și te vei cunoaște mai bine. Frica face parte din joc dar cheia este descoperirea curajului pe care îl ai, așa că înfrânge-ți temerile, capătă încredere în forțele proprii, bucură-te de frumusețea naturii și descoperă locuri noi!.

PERIOADA: 26 – 29 septembrie 2019

UNDE?

La Baile Herculane

CINE POATE PARTICIPA ?

Orice persoana care a implinit 16 ani, indiferent de experienta in practicarea escaladei sau de conditia fizica pe care o are. Minorii pot participa numai in baza acordului scris al parintilor.

CE VOM FACE IN TABARA?

Tabara se adreseaza atat celor aflati la primul contact cu stanca sau cu escalada, cat si celor care au o oarecare experienta in particarea escaladei si doresc sa progreseze.

  • Catarare mansa (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stanca si cu tehnica specifica
  • Tehnici si elemente tehnice specifice catararii pe stanca : utilizarea prizelor de mana si de picior, folosirea aderentei, pozitionarea pe prize, echilibrul,
  • Manevre de siguranta: asigurarea coechipierului, instalarea si dezinstalarea mansei, rapelul, asigurarea cap de coarda
  • Catarare cap de coarda abordarea unui traseu la vedere, flash, dupa lucru.

UNDE VOM STA?

În Herculane sau în apropierea stațiunii la cort sau la pensiune (la alegere).

DE CE LA HERCULANE?

  • Datorita climatului prietenos, care face ca primavara sa se instaleze mai devreme aici decat in restul tarii;
  • Datorita falezelor de catarare numeroase si usor accesibile si traseelor variate si potrivite pentru toate nivelurile (exista si cateva faleze amenajate de catre clubul nostru pentru stagii de escalada);
  • Datorita farmecului aparte al zonei, ce se datoreaza nu doar peisajului incantator ci si numeroaselor bazine cu apa termala in care te poti relaxa dupa o zi de catarat.

TARIFE

Tarif Early bird pentru înscrieri până la 15 septembrie :

  • 570 RON / persoană pentru cei care NU au mai participat la taberele noastre
  • 500 RON / persoană pentru cei care AU au mai participat la taberele noastre 

Tarif pentru înscrieri după data de 15 septembrie :

  • 630 lei pentru cei care nu au mai fost în taberele noastre
  • 560 lei pentru cei care au mai fost în taberele Vertical Spirit.

La înscriere trebuie achitat un avans de 50% din valoarea taxei pentru pentru a vă rezerva locul, înscrierea fără plată și fără completarea formularului nefiind validă.

Tarifele includ echipamentul specific: ham, espadrile, cască, coardă, dispozitiv de asigurare și nu se acordă reduceri pentru persoanele care dețin deja echipament propriu de escaladă.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 20 septembrie 2019

DETALII SI INSCRIERI la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului sau prin e-mail la Roxana Anghel

Persoana de contact: Roxana Anghel

E-mail: roxana@verticalspirit.ro ; telefon: 0785.211.960